Бразилските трашърки Nervosa с концерт в София


Бразилските трашърки Nervosa с концерт в София

4746

Когато говорим за метъл от Бразилия, първите асоциации са с имената на легендарните Sepultura и Sarcofago и бруталните Krisiun.

От известно време едно ново име трайно се настани в съзнанието на феновете – това на трашърките Nervosa, които ще свирят в столичния клуб Live & Loud на 29 юни.

Дамите привличат внимание и таланта си, и с това, че… ами колко са представителките на нежния пол със стабилни позиции на екстремната сцена? Веднага се сещаме за Jo Bench с впечатляващото ѝ присъствие в Bolt Thrower и Sabina Classen, която кара на принципа "и сам воинът е войн", ръководейки с твърда ръка Holy Moses.

Бразилската изцяло дамска формация Nervosa дава сериозна заявка, че има още женски имена, които ще влязат в историята на екстремната музика. Вече може да прочетете тук – там по интервюта как известни музиканти дават добра оценка за бандата и се радват на успеха ѝ. Забележителни са светкавичната популярност, която момичетата от Южна Америка придобиха в световен мащаб, както и увереността, с която стоят на сцена.

Създадени едва през 2010, те бързо са забелязани от европейския лейбъл Napalm Records, който ги "лапва" веднага. И така 2 години след първото демо на момичетата "Time Of Death“ (2012) в каталога на компанията, излиза дебютният албум на групата "Victim Оf Yourself" (2014).

Сега Nervosa са готови с втория си дългосвирещ проект - "Agony", който се появи отново в каталога на Napalm Records на 3 юни. Българската публика ще е една от първите, която получава шанса да чуе парчета от него на живо в София.

100 броя билети по 18 лв. са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички