Взривоопасно: Camp Sessions + Deekline


Взривоопасно: Camp Sessions + Deekline

3975

Дългоочакваното лятно парти на Camp Sessions ще се състои отново в Kite Bar на къмпинг "Градина" на 1 август.

Звездата на вечерта е британецът Deekline, който неведнъж е докарвал българските фенове до полуда от танци. На голямата сцена ще излязат Emil Prize, Kickon, Crash и техният специален гост DoLittle. "Нашият кръстник ще дойде на пясъка да ни "счупи главите" с хубава музика и летен вайб", не крият от Camp Sessions.

Роденият в Лондон диджей и продуцент Deekline става известен с брейк бийт парчето "I Don’t Smoke" още в края на 90-те. Той е сред най-големите иноватори в този стил и заслужено е нареден сред корифеите на денс, брейк бийт, брейкстеп и геридж звученето. Deekline е собственик на звукозаписната компания Rat Records, която продуцира DJ Fresh, Jack Beats, Stanton Warriors, Wiley, Skinny Man, Rennie Pilgrem, House Breakers и Freq Nasty. Британецът  има множество колаборации с  бас легенди, сред които Ed Solo и Wizard.

Вход: 10 лева, партито започва точно в 22.00 часа, а кога ще свърши – прогнози нямаме, защото това несъмнено ще е едно от най-лудите и незабравимите събития за лято 2016-а, споделят организаторите.

FB: https://web.facebook.com/events/1767491076839978

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички