Б.Т.Р. с Тим Рипър Оуенс в София и Русе


Б.Т.Р. с Тим Рипър Оуенс в София и Русе

4327

Б.Т.Р. и Тим "Рипър" Оуенс (Tim "Ripper" Owens) (на снимката) ще изнесат два съвместни концерта у нас следващия месец.

Нашите момчета и бившият вокалист на Джудас Прийст и Айсд Ърт ще зарадват феновете в София (Sofia Live Club, 21.00 ч.) на 7 септември и в Русе (площад "Свобода") на 9 септември, когато ще закрият осмото издание на Russe Green Rock Fest.

Музикантите обещават двучасово шоу. Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове на легендите Джудас Прийст и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим, както и най-новия репертоар на Б.Т.Р.

Американецът Тим "Рипър" Оуенс придоби световна популярност от участието си в знаменитата британска метъл група Джудас Прийст между 1996 и 2004. С нея записва номинирания за "Грами" албум "Jugulator" (1997). Певецът работи и със световноизвестни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж. Първото съвместно изпълнение  на Б.Т.Р. с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014.

Феновете на рока и метъла могат да видят Б.Т.Р. и Джон Лоутън на площад "Свобода" в Силистра от 18.00 ч. на 14 септември и да посетят самостоятелния   концерт на българската формация в летния театър на Сандански от 20.00 ч. на 16 септември.

Информация за концертите на Б.Т.Р.:
https://www.facebook.com/btr.bg?ref=hl

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички