Легендарните The Rolling Stones в кино Cine Grand


Легендарните The Rolling Stones в кино Cine Grand

3392

The Rolling Stones е първата мегагрупа, която изнася огромен безплатен концерт с такъв успех в центъра на Хавана, Куба.

Преди тях опитвали само Audioslave, но не с такъв мащаб... Чудовищното шоу на Мик Джагър и Ко., заснето изключително професионално, може да бъде видяно на една прожекция в кино Cine Grand от 20.00 ч. на 23 септември.

"Концертът в Куба беше просто невероятен - огромно море от хора докъдето поглед стига. И може да усетиш вълната на ентусиазъм, което за мен е най-важно", разказва фронтменът, който по време на концерта шеговито представя останалите от групата като "революционера Рони Ууд", Чарли "Че" Уотс и компадре Кийт Ричардс".

"Имаше слънце, луна, звезди и нашата група. Най-накрая видяхме Куба, свирихме там и беше специално. Определено нощ, която ще запомня", допълва Кийт Ричардс.

В комфортните киносалони на кино Cine Grand имате шанс да се почувствате сякаш наистина присъствате на концерт на легендарната банда и да съпреживеете класиките "Jumpin’ Jack Flash", "It’s Only Rock ‘n’ Roll", "Paint It Black", "Brown Sugar", "You Can’t Always Get What You Want", "(I Can’t Get No) Satisfaction" и много, много други.

"Уау, никога, никога не съм си представял, че това ще се случи тук, в Куба, и ще мога да го видя! Искаме още такива концерти, беше фантастично!", споделя екзалтиран фен, присъствал на шоуто.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички