Мерилин Менсън се прави, че прави секс във видео


Мерилин Менсън се прави, че прави секс във видео

3095

Мерилин Менсън прави истински секс с 19-годишното си гадже - актрисата Евън Рейчъл Ууд, в клипа към новия си сингъл "Heart-Shaped Glasses".

Това твърди сайтът Radaronline.com ([URL http://www.radaronline.com/exclusives/2007/05/fake-blood-real-sex-in-marilyn-manson-video-evan-rachel-wood.php]), според който двойката не била симулирала акта за снимките. Клипът започва с това как двамата продължително правят секс и Евън свършва шумно. Кадрите показват още как актрисата се самозадоволява през дрехите докато гледа Менсън да пее на сцената. Последните сцени показват как двамата се прегръщат, омазани до ушите в кръв.

Камерите заснели ласките на Мерилин и Евън от няколко ъгъла едновременно, тъй като първоначалният план бил видеото да е триизмерно. Рокаджията и приятелката му го направили три пъти, за да се уверят, че всяка подробност е запечатана на лентата. "Този секс е симулиран", бързо уточни пред медиите говорител на певеца. Въпреки това, Radaronline.com настоява, че техният източник не лъже за това, че чукането си е истинско, макар че твърдението "сексът на екрана е реално" е стар и изтъркан рекламен похват. Материалът на сайта завършва с многозначителния въпрос: "Защо Менсън, който се опитва по всякакъв начин да скандализира обществото, ще бърза да отрича, че е имало секс във видеото?". Уверете се сами дали е вярно или не на [URL http://74.52.167.50/media/vid.html].

Мерилин Менсън и групата Тайп Оу Негатив ще свирят в рамките на ежегодния фестивал "Арена Музика" на столичния стадион "Академик" на 4 юли.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички