Виж кой спечели пропуск за шоуто Елементи на Флекс Балет Русия


Виж кой спечели пропуск за шоуто Елементи на Флекс Балет Русия

4665

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от нашите приятели Events Jar, по чиято покана Флекс Балет (Flexx Ballet) Русия ще гостува със спектакъла "Елементи" (Elements) за първи път у нас. Дългоочакваното събитие е в зала 1 нa НДК от 19.00 ч. на 8 октомври.

Трима от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за зрелищната постановка. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Кой е директорът на Флекс Балет?

Вярното е: Павел Мичко

Честито на Николета Захариева, Филка Живкова и Калин Данчев.

Специално за България Флeкс Балет обещава най-новото от 3D визуализациите и хореографиите. "Имам нови идеи за още по-впечатляващо шоу и побързах да ги реализирам преди да посетим България. Вълнуваме се, че за първи път гостуваме и искаме да покажем най-доброто от себе си", сподели хореографът Полина Кабанкова пред наши медии.
 
Организаторите са поръчали един тир с техника, която ще се монтира ден преди спектакъла. Работата по нагласянето на специалните LED стени, изработени ексклузивно за "Елементи", както и всички прожектори и стотици светлини, създаващи 3D образа, ще отнеме ден и половина. Техническият екип ще трябва да подготви и специфични декори, за които ще се наеме реквизит и от България. Подготовката на подобна сцена изисква майсторство в познаването на визуалните технологии и тези от най-ново поколение. 3D пърформънсите са нова генерация - сливат танц и визуализации в общ хоризонт, създавайки съвършен спектакъл.

Балетът, в който няколко малки спектакъла се сливат в едно голямо шоу,  демонстриращо двуполюсната природа на мъжката бруталност, подвластна на любовта, и женската нежност, доминирана от чувствата, е хитов не само в родината си. Той удовлетворява вкуса и на най-претенциозните меломани в Япония и Финландия. И не само, Флекс Балет Русия изготвя хореографиите и сценографиите за представянето на световни имена като Mercedes-Benz, Audi, BMW, Honda, Bvlgary и други знаменити марки в Русия, Япония, Китай и европейски столици с грандиозни спектакли, чиято аудитория наброява над 20 000 души. Проектът е феномен в съвременното изкуство и носи полъха на новото време и сантимента на вековни танцови традиции.

Билети - от Билетен Център НДК, на касите на бензиностанции ОМВ, магазини "Пикадили", "Офис 1" и в системата на Eventim.bg.

Заповядайте на афтърпартито във "Витоша лайв клуб", където ще може да се запознаете на живо с артистите от балета, любезно поканиха организаторите.

Пиано- барът е във "Витоша парк хотел" на улица "Росарио" 1. За резервации: 0882 01 00 21.

Трейлър на шоуто:

https://www.youtube.com/watch?v=31egcXou6Js

"Спечели с MySound.bg"  ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички