Цеца Величкович ще представи новия си албум Autogram в Лондон


Цеца Величкович ще представи новия си албум Autogram в Лондон

5347

Както MySound.bg вече съобщи, Цеца Величкович ще зарадва многобройните си фенове и емигранти от Балканите във Великобритания с грандиозен концерт в лондонската зала Troxy на 21 октомври.

Това ще бъде първата изява на сръбската мегазвезда в британската столица от десет години насам, а организацията е поверена на българската компания Moko Solution. По време на грандиозното шоу ще прозвучат най-големите ѝ хитове, както и най-харесваните песни от нейния последен албум "Autogram", който разби всички рекорди в западната ни съседка и у нас. Така феновете на звездата в Англия ще бъдат едни от първите в света, които ще чуят новите новите композиции на живо.

11-те песни събраха над 100 милиона гледания само за три седмици в сайтовете за видеосподеляне – постижение, с което не може да се похвали нито един друг изпълнител. Като най-големи хитове веднага се наложиха едноименната заглавна песен, "Trepni", "Didule" и "Metar Odavde".
 
Билети - в мрежата на Eventim UK, както и на официалния сайт на залата (http://www.troxy.co.uk/event/ceca-live-london/) на цени между 30 и 50 британски паунда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички