Шумно се задава November Riff Frenzy


Шумно се задава November Riff Frenzy

4465

Американските пауър рок диваци Valley Of The Sun се завръщат в България за концерт в столичния клуб Mixtape 5 на 13 октомври, четвъртък, по покана на "Грешния организатор".  

Както MySound.bg вече писа, през 2015 янките бяха хедлайнър в първата вечер на третото издание на Wrong Fest, където впечатлиха феновете на шумния рок с изявата си. Несъмнено ни очаква яко куфеене, рифове и експлозивен рок. Групата е на своето поредно европейско турне по случай чисто новия си албум, издаден от Fuzzorama Records (http://www.fuzzoramarecords.com), който музикантите нямат търпение да представят и в София.

Заедно с американците пристигат и френските сайко стоунъри Dot Legacy, които ще свирят за първи път на българска земя и обещават да раздвижат родните фенове със солиден фъз. Бандата е основана през 2009, а след две европейски и едно бразилко турне е отработила отлично звука и пърформънса си чрез яростно поведение на сцената.

В минифеста, наречен November Riff Frenzy, ще вземат участие групата от Калифорния House Оf Broken Promises и румънците Roadkillsoda, които ще открият събитието.

Билети - в мрежата на ticketlogic.bg - https://wrongevents.ticketlogic.bg.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1760447524192821

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички