Маскираните диджеи атакуват в клуб Mixtape 5 навръх Halloween


Маскираните диджеи атакуват в клуб Mixtape 5 навръх Halloween

4575

Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала в клуб Mixtape 5 навръх Halloween.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра танцувалното настроение. Това са Starteras, Xonic и SAVA – диджеите, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на истински страховит филм в навечериeто на 1 ноември.

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове Григовор (Лого5 и На кафево) и Гого ("На кафево").Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на присъстващите купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. На края на вечерта Г-на квадрат в ролята си на почетно жури ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди, любезно предоставени от партньорите на организаторите  Contrabanda.

За допълнително нажежаване на обстановката е поканена армия от танцуващи войници, които ще покажат какво е истински squad. Грешката е вярна,защото хип-хоп групата Wrong Generation вече подготвя тайните си оръдия за тази специална нощ.

Mixtape 5 ще отвори в 21.00 ч.

Билети: 5 лв. в деня на събитието на входа.

18+

Събититето на:

Facebook: https://www.facebook.com/mixtape5/
YouTube: https://goo.gl/0y3sBi
Instagram: https://www.instagram.com/clubmixtape5

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички