Веселин Маринов с юбилеен концерт в Арена Армеец


Веселин Маринов с юбилеен концерт в Арена Армеец

4816

Веселин Маринов ще отбележи своя творчески юбилей с грандиозен концерт в столичната зала "Арена Армеец" от 19.30 ч. на 30 ноември.

Голям оркестър с утвърдени музиканти и вокалисти, балет и най-обичаните песни на Маринов гарантират, че повече от два часа публиката ще пее заедно с изпълнителя.

Организаторите обещават, освен музикалния празник, невиждани до сега в България ефектно осветление и техническо обезпечаване.

Певецът изнесе 50 концерта с юбилейния си албум "Златни хитове" в цялата страна между 14 март и 15 август, които не би нарекъл генерална репетиция за "Арена Армеец София" заради невероятната емоция от оркестъра и уникалните мащаби на шоуто, което подготвя.

"В залата ще има едно сърце, което ще бие в ритъма на моето сърце. В този спектакъл съм включил повече от 27 песни. Ще оставя сърцето си на сцената. Наистина, предизвикателството "Арена Армеец" е голямо. За първи път от много години ще бъда с оркестър от съвършени музиканти и ще пея въз основата на един много ползотворен творчески път и на едни прекрасни, десетки шлагери, които Нейно величество публиката пожела да бъдат такива".

Билети - в мрежата на Ticketportal, билетните каси в "Арена Армеец София" и НДК, верига бензиностанции OMV, супермаркети "Пикадили", книжарници Booktrading, както и Билетен център пред община Пловдив.

Ето какво написа Веселин Маринов в страницата си:

"Скъпи мои почитатели, припомняйки си тези мигове от живота ми, усещам, че целият труд, всяка безсънна нощ, всяко усилие, всяка стъпка по пътя, всички изминати километри от единия до другия край на България – всичко, всичко си е струвало!

Не съжалявам, че може би заради музиката, личният ми живот дотук не беше от най-съвършените. Остава ми вярата в бъдещето и че не е късно хората, които ще срещна по моя път, да го променят.

Щастлив съм, че ви имам, скъпи мои почитатели. През всичките тези 35 години вие бяхте моя барометър за това как си върша работата и до колко моята музика стига до сърцето на всеки един от вас.

Щастлив съм, че нямам време да си казвам "Ей, кога мина това време!"

Щастлив съм, че не претръпнах и не спрях да се вълнувам преди всеки концерт.

Щастлив съм, че и този път ми е много трудно да подбера песните, които да включа в моя юбилеен албум. Защото вашите любими мелодии са много повече.

Щастлив съм, че вече подготвям и следващия си албум, с изцяло нови песни, който ще бъде във вашите ръце догодина. Доказателство за това е и песента "Жената на живота ми", която е част от този.

И всичко това дължа на вас – на вашата подкрепа, вярност и любов през всичките тези години.

Обичам ви!

До нови срещи!"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички