Броени часове до концерта Любэ в София


Броени часове до концерта Любэ в София

4228

Остават броени часове до концерта на Любэ у нас.

Както е известно, звездната формация пристига по покана на Moko Solution за грандиозно шоу в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 10 декември. Музикантите споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика и обещават да изпълнят всичките си най-големи хитове, сред които "Комбат", "Солдат", "Позови меня тихо по имени " и много други любими композиции.

Организаторите препоръчват всички фенове на любимата група на Русия да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18.00 ч. Всички, закупили билети за седящи места на терена, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Oграничено количество билети за събитието могат да бъдат закупени и в деня на шоуто от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.  Междувременно стана ясно, че не коя да е, а една от най-великите групи в световната музикална история - Бийтълс, е извор на вдъхновение за вокалиста на Любэ Николай Расторгуев. Той дори има издаден солов албум, изцяло с кавъри на Ливърпулската четворка. Увлечението на фронтмена към музиката на великата британска група предопределя пътя на вокалиста на Любэ. Кариерата му в Русия стартира именно с изпълнения на незабравимите "Help!","All Мy Loving" и "Hey, Bulldog" – парчета, които през 1996 г. Расторгуев събира в соло албум с кавъри на Битълс. Дискът е издаден предимно за приятели на музиканта, затова е в много малък тираж. Той доказва безспорните си музикални качества, като освен че изпълнява вокалните части в композициите, се включва още със соло на китара и на барабани. За изданието, което което носи заглавието"Четири нощи в Москва", изпълнителят на "Позови меня тихо по имени" споделя: "Обичам тези песни, защото съдържат невероятен мощен заряд. Умишлено не съм променял аранжимента на повечето от тях, стараейки се да запазя оригиналния дух на Битълс, а и е трудно да измениш нещо съвършено". През 2007 талантливият музикант си прави специален подарък за 50-ия рожден ден – преиздава любимия албум с кавъри. За аранжимента на 22-те композиции помагат всички музиканти от Любэ, а дискът се превръща в хит.
По време на сценичните си участия Николай Расторгуев често изпълнява хитовете на епичните британци. Това може да се случи и у нас на 10 декември. Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на феновете до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на булевард "Асен Йорданов". Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Моля, ползвайте следния линк.Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите ТУК. Eдиният екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Концертът ще започне точно в 20.00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава.
 Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.  Актуална информация за концерта може да намерите и на страницата на официалното Facebook събитие - Любэ / The Best of / 10 December 2016 /Arena Armeec .

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички