Последни билети за магическия филм-концерт от сагата Хари Потър


Последни билети за магическия филм-концерт от сагата Хари Потър

4038

Както MySound.bg вече обяви, българската публика ще се наслади на премиерата на първия филм от приказната поредица за Хари Потър под съпровода на симфоничен оркестър в зала 1 на НДК тази събота, 25 февруари. Над 80 души ще изпълнят вълшебната музика на знаменития Джон Уилямс към "Хари Потър и Философският камък", донесла му номинация за "Оскар", както и две за награда "Грами". Целият филм ще бъде прожектиран с висока разделителна способност на 12-метров екран, за да може магията на този свят, изпълнен с приключения и любими герои, да донесе носи още повече истински емоции и вълнение.
Билетите за филм-концерта са изчерпани напълно в някои сектори, като все още са в продажба ограничени количества от най-евтините категории. Събитието се радва на огромен успех по целия свят от самото си създаване до момента, като освен у нас, то гостува в Германия, Финландия, Италия, Австралия, Полша и САЩ тази година. Милиони са феновете на сагата, която донесе на авторката Джоан Роулинг невероятна слава, над 500 милиона продадени копия на книгите ѝ и дори благородническа титла.
Специално за шоуто у нас пристига британският диригент Тимоти Хенти, дирижирал някои от най-престижните оркестри в цяла Европа, сред които Кралският шотландски национален оркестър, номиниран три поредни години за "Грами" за най-добро изпълнение, Филхармоничният оркестър на Люксембург и Оркестърът на Кралската опера в Ковънт Гардън. Лично диригентът ще донесе в България и нотите, които се съхраняват в студиото на "Уорнър Брос." в Бърбанк, Калифорния.
Вратите на зала 1 в НДК отварят с музика на живо в 18.00 ч., а събитието започва в 19. 00 ч. Билетите са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, "Български пощи" и мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички