Последни новини за концерта на Mayhem и Inferno


Последни новини за концерта на Mayhem и Inferno

3862

Както е известно, Mayhem и Inferno ще изнесат съвместен концерт в столичния клуб Mixtape 5 този вторник, 11 април. Това е единственото шоу на легендарната норвежка банда в региона по представянето на живо на "De Mysteriis Dom Sathanas". Класическият албум от 1994 година е сред най-важните за развитието на световната блек метъл сцена, а историите около неговото създаване са сред най-шокиращите в сферата на твърдата музика въобще. Пионерите пристигат в компанията на чешката група Inferno, позната вече на родните фенове. 
Програма на събитието: 
19.00 ч. - Вратите отварят20.30 ч. - Inferno21.45 ч. - Mayhem 
 От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила. Билети: Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Непълнолетни и деца: Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Заради ограниченото пространство за този концерт билетът за всички възрасти е задължителен. Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни ТУК.  Животни: Животни няма да се допускат в зоната на концерта. Забранено е внасянето на: - храни и напитки;- видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи;- аудио записващи устройства;- оръжие;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.- стъклени бутилки;- преносимо лазерно оборудване; Снимки и видео: Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи.

Филмирането на събитието е забранено и подсъдно! 
Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене: Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него. ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте. Антисоциално поведение: Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.  Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.
Билети за шоуто е продават ТУК и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на бензиностанции "OMV", Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. 
До деня на концерта пропуските ще се продават на цена от 30 лева. В случай на налични места, в деня и на място ще струват 35 лева.


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички