Местят концерта на Натали Имбрулия в Централния военен клуб


Местят концерта на Натали Имбрулия в Централния военен клуб

3663

Поради големия интерес към първия концерт на очарователната австралийка Натали Имбрулия у нас, клуб Music Jam своевременно информира за промяна в мястото на провеждане на събитието.

Както MySound.bg своевременно огласи, изявата на певицата бе обявена в Мusic Jam от 21.00 ч. на 30 април, неделя. Поради закъснение на някои довършителни работи в клуба и в интерес на максималния комфорт на феновете, шоуто ще се състои в концертната зала на Централния военен клуб в София, който се намира на булевард "Цар Освободител" 7, поясниха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Изборът бил направен, защото тази зала предлага не само отлична акустика, централна локация и луксозна обстановка, но и възпроизвежда максимално близко структурата на клуба. По този начин всички закупени билети ще важат без презаверка. За съжаление, не може да бъде предложена резервация за конкретни маси. Компетентни стюарди ще помогнат да намерите местата си. Общо четири бара ще предлагат селектирани напитки и прочутите коктейли на Music Jam. Допълнителни билети - все така в касите на Eventim и онлайн чрез www.eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички