От сърцето на Берлин идва новият Sonic Voyager


От сърцето на Берлин идва новият Sonic Voyager

3669

Още едно пътуване в музикалните дебри на новаторството осигуряват от Metropolis.  След силното начало в първите часове на годината с Dustin Zahn и Luca Agnelli и футуристичното мартенско избухване на Heroes Total с Ben Klock, Ilario Alicante и Julian Jeweil, идва време за новото издание на бутиковата серия Sonic Voyager. Диджейският колектив ще поведе присъстващите освен в нови музикални територии, така и в поредната нестандартна индустриална парти локация - Sofia Outlet Center на "Цариградско шосе" 92А (до "Метро" и "Техномаркет"). Там на 13 април ще се срещнем с двама съвременни електронни ексцентрика, които не се побират в стилови и жанрови рамки -  Kobosil и Etapp Kyle.
Артисти на култовия лейбъл Ostgut, свързан с най-добрия техно клуб в света – Berghain, те ще донесат берлинския танцувален звук, който ги поставя сред най-перспективните съвременни имена на международната техно сцена. 
Max Kobosil израства в Берлин и е повлиян от всички фактори, формиращи града като една от световните техно столици. Кариерата му започва през 2013 с ремикса на парчето "Silo" на Barker & Baumecker, който става и първото му издание за Ostgut Ton. След незабавния успех започва работа с Unterton и Marcel Dettmann Records, запазвайки фокуса главно върху музиката, която създава – дълбока и тъмна, танцувална и изпълнена с индивидуализъм. 25-годишният музикант рядко говори за себе си, но скромността и талантът го изстрелват сред резидентите на храма Berghain, където пуска рамо до рамо с хора, които са зад пулта от времето, когато е роден.
Подобна е участта и на Etapp Kyle, второто име, с което ни среща това издание на Sonic Voyager. Няма много неща, които могат да бъдат намерени в пространството за украинеца, чиято музика обаче звучи в сетовете на почти всички големи световни техно диджеи. Дискографията му е впечатляваща, а източноевропейският принц за кратко време достига такова ниво на креативност, че скокът му от меломан, който слуша музика вкъщи, до герой в клубовете по света, се оказва почти вертикален. Първото му EP е издадено от лейбъла на Ben Klock  - достатъчно признание за неговия талант му да реди тъмни и динамични звуци в сложни комбинации със запомнящи се мотиви и красиви музикални атмосфери. 
Партито от серията Sonic Voyager е с ограничен капацитет.  Билети все още се предлагат в мрежата на Eventim.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички