Французите Dust In Mind ще подгряват Pain в София


Французите Dust In Mind ще подгряват Pain в София

3910

Младата френска банда Dust In Mind ще се включи в дългоочаквания концерт на Pain у нас.  Както MySound.bg своевременно огласи, организираното от BGTSC събитие предстои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 23 април. Това ще е дебютна изява на Dust In Mind на българска сцена. Създадена през 2013 година, петчленната банда с дамски вокал от Страсбург бе финалист на W:O:A Metal Battle France. Свирила е на турнета с Machine Head, Evergrey и Samael. "Oblivion", вторият студиен албум на Dust In Mind, излезе на 7 април, следвайки добре оценения от световната преса дебют "Never Look Back".

Събитието е част от турнето по представянето на "Coming Home", актуалния и сочен за най-креативен албум на шведската индъстриъл метъл група Pain. В него ще откриете бомбастични текстове и откровения, прекрасни акустични китарени въведения, бурни моменти и страхотни симфонични партии, дело на вече познатия на родните фенове Clemens "Ardek" Wijers от Carach Angren. А специалното участие на Joakim Brodén (Sabaton) и на 17-годишния барабанист Sebastian Tägtgren в парчето "Call Me" допълват букета от приятни изненади.
Не пропускайте завръщането на култовия продуцент и музикант Peter Tägtgren, този път с любимите на родните фенове Pain, приканиха организаторите. 
Билети за шоуто се продават в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.  Организаторите препоръчват навременното закупуване на пропуски и спазване на реда в клуба.  *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук.***Гардероб - упътване за употреба тук
Официално видео на Dust In Mind:
 https://www.youtube.com/watch?v=6fREtrxQIX8

Популярно видео на Pain:
 https://www.youtube.com/watch?v=ZRbv4O65vBo

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички