Ралица Христова ще пее в Малта


Ралица Христова ще пее в Малта

4637

Младата певица Ралица Христова ще представи България на музикалния конкурс Malta Euro Star Festival 2017 между 20 и 25 април.

Домакин на събитието, както подсказва името на фестивала, е прекрасният средиземноморски остров Малта. На конкурса ще се изявят певци от Русия, Румъния, Италия, България, което го превръща не само в престижен музикален форум, но и в голямо предизвикателство за нашата Ралица. Младата надежда, която е подготвила две парчета за своето участие, заминава за Малта с подкрепата на промоутърската компания Combat Promotion.

Преди Малта даровитата изпълнителка премина през сериозна генерална репетиция. На 2 април тя спечели първо място на конкурса "Звездици на Лора". Председател на журито беше голямата българска певица Маргарита Хранова, която връчи на Ралица наградата – свободен прием в Стопанската академия "Д.А. Ценов".

Този успех не е първият за 18-годишната Ралица, която се занимава професионално с музика от 5 години. Неотдавна талантливото момиче грабна "Гран при" по време на Петия национален конкурс "Път към славата", който се проведе в културен дом "Средец" в София. Габровката спечели сърцата на журито и лично на Етиен Леви с изпълненията на песента на Бионсе "I Care" и "На баща ми" на Искра Милкова. Голямата награда, която ѝ бе присъдена, е запис на първата ѝ авторска песен.

В момента Ралица завършва националната Априловска гимназия в Габрово с профил история. Желанието ѝ е да учи право, по което се е запалила от часовете по право в училището. Любимото хоби на госпожица Христова е фотографията. Но не възнамерява заради тях да изостави пеенето и музиката, а твърдо е решила да ги съчетава занапред.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички