Михаил Йосифов строява MyXtet за шоу на 2 юни


Михаил Йосифов строява MyXtet за шоу на 2 юни

5710

"Фабрика 126" отново отваря вратите си за музиканти и публика, лакоми за свирене и слушане на джаз, в 20.00 ч. на 2 юни, петък.
 Както MySound.bg вече писа, първият концерт от поредицата MyXtet се състоя на същото място през март и даде заявка за предстоящите красиви срещи в джаза
MyXtet е представата на Мишо Йосифов за джаза; eзикът, на който Мишо Йосифов и музикантите, с които с радост работи, се разбират най-добре.  Езикът, на който общуват леко, пълноценно и свободно. Езикът, на който виртуозно импровизират.  В проекта ще вземат участие Михаил Йосифов – тромпет, Васил Спасов – пиано, Александър Логозаров – китара, Борис Таслев бас, Атанас Попов – барабани и Георги Георгиев – светлинни ефекти и визуална среда.
Програмата ще включва основно авторски композиции на Мишо. Концертът ще разказва историята на живота му в джаз, защото пиесите са създавани в най-различни етапи от пътешествието му в музиката. Публиката ще чуе "Горчива луна" (която Мишо Йосифов пише на 19 години), "Среща в облачен ден", "Софийско танго", "Всеки ден", както и инструменталния аранжимент на красивата песен "Close To You", създадена за Андрония Попова (Nasekomix, Sentimental Swingers).  Ще бъде представена и новата авторска пиеса на Васил Спасов, пианист и композитор, написана за MyXtet. Вратите отварят в 19.00 часа. Билети на цени от 15 лв. може да намерите в мрежите на Еventim.bg и 20 лв. на място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички