Back To The 80s Retro Night @ TRL with DJ VaGro


Back To The 80s Retro Night @ TRL with DJ VaGro

5212

Васко Громков (DJ VaGro) ще застъпи зад пулта в "Тънка червена линия" за специално Back To The 80s ретро парти, свързано с представянето на книгата "Аз бях DJ (Книга първа: През 80-те)", която се появи наскоро на книжния пазар.

Купонът е от 21.00 ч. на 2 юни, петък. Както MySound.bg вече писа, творбата е на тематика, която до момента не е публикувана в България. А дори и в интернет пространството информацията е повече от оскъдна. Наполовина е автобиографична и наполовина документална, проследяваща зараждането и развитието на диджейството (дисководенето) в България. Тази първа част обхваща периода от 80-те години на 20-ти век, смятан за най-силния в развитието на професията, не само у нас, а и по целия свят. Засегнати са първите артисти в жанра, първите национални срещи, конкурси и регламенти. Всичко на базата на личните преживявания на автора, който има 11 награди от различни DJ-фестивали в страната.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/234195720401978

Вечер, посветена на музиката на най-великата група на всички времена – Pink Floyd, предстои в популярния бар от 21.00 ч. на 3 юни, събота. Поводът е новият солов албум на нейния дългогодишен идеолог Roger Waters. Очакваният с огромно нетърпение "Is This The Life We Really Want?" излиза ден по-рано и е първи за Waters от цели 25 години. Първите сингли звучат като класически Pink Floyd и вероятно целият диск ще бъде прекрасен подарък за феновете. В съботната вечер ще звучи музика не само от "Is This The Life We Really Want?", а и от по-стари дискове Roger Waters, солови парчета на David Gilmour и Syd Barrett, както и всички любими пиеси на групата, която ги обединява – Pink Floyd. Музиката ще избира Краси Москов, входът e свободен.

Резервация може да направите на място в бара, а в интернет - тук: https://www.facebook.com/trl.bar.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички