Тeрминал 1 и Строежа се обединяват с клуб Алкохол на Каваци


Тeрминал 1 и Строежа се обединяват с клуб Алкохол на Каваци

4147

Три от най-популярните и атрактивни нощни клубове в София обединяват сили за предстоящото лято, местейки дейността си на изток с обещание да предложат нова алтернативна локация за ценителите на качествената музикална селекция и приятната почивка по родното Черноморие.

Екипите на "Терминал 1" и "Строежа" се присъединяват към към колегите си от клуб "Алкохол" в управлението на летния комплекс на къмпинг "Каваци". Колаборацията е логично продължение на успешното партньорство между "Строежа" и "Алкохол", довело до създаването на "Каваци Бийч Фест" - повод за незабравими плажни концерти през последните две години на групи и изпълнители, сред които Everlast, Dubioza Kolektiv, Kiril Djaikovski, Jaya The Cat, S.A.R.S., Subcarpati, Jeremy?, Миленита, Уикеда, Superhiks, Odd Crew и множество други любопитни проекти. Начинанието е категоричен показател за благоприятния климат за развитието на парти и концертния живот в София, практичното и градивно сътрудничество в развитието на клубната среда, която трите престижни имена смятат да пренесат и на Каваци.

Откриването на сезона е предвидено за 23 юни, петък, със селектори от "Строежа", "Терминал 1" и "Алкохол". През юли и август концепцията на клуба ще предложи многобройни концертни и диджейски събития, част от които с гости от чужбина.

Къмпинг "Каваци" се намира на 3 км. в южна посока от Созопол и се слави с един от най-привлекателните, предпочитани и добре поддържани плажове по Черноморието. Клуб "Алкохол" с разполага вътрешен и плажен бар, както и с ресторантска част.

Появата на "Строежа" и "Терминал 1" като летен морски бар е дългоочаквана, тъй като е първа за двадесетгодишната история на компанията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички