KiNK и Dub Pistols хедлайн на Street Masters 2017


KiNK и Dub Pistols хедлайн на Street Masters 2017

3794

Едни от най-предпочитаните имена за големите световни фестивални сцени – KiNK и Dub Pistols, щe бъдат част от програмата на фeстивала Street Masters 2017, който ще се проведе в Пловдив между 21 и 25 юни.
Тази година събитието предлага пет сцени и сериозна програма, като запазва характера си на най-големия фестивал за улични изкуства в света, но обръща внимание и върху иновациите в музиката, новите технологии и връщане към историята на музиката чрез силна филмова програма. Концертите ще се състоят на 23 и 24 юни. Първият ден (23 юни) феновете на фестивала могат да очакват KiNK Live. Той е едно от най-големите имена на световната електронна сцена, с милиони слушания в YouTube и Soundcloud в момента. Избиран е два пъти за най-добър live диджей света за 2015-а и 2016-а, според Resident Advisor. Специално за Street Masters е подготвил малко по-различен сет, който ще зарадва както почитателите на електронната музика, така и традиционните фенове на фестивала.
Царете на лайв изпълненията Dub Pistols ще закрият официалната програма на 24 юни. Изпълнителите от британската дъб реге група, която умопомрачителният Бари Ашуорт събира през средата на 90-те, владеят до съвършенство омагьосването на публиката по време на концерт.  За това говорят не само наградите Best Live Band 2012, Breakspoll Bst live Band 2013, BMA Best Live Act 2014, а и редовните им гостувания на международни фестивали от ранга на Glastonbury, Bestival, Glade, Beautiful Day и Rock Ness. Влиянието на групата е толкова силно, че нейните членове са едни от най-предпочитените композитори за саундтраците към компютърни игри като Tony Hawk, Tigwer Woods PGA Tour, NBA и FIFA.
Тази година Street Masters ще се проведе за пети пореден път и отново ще предложи световни надпревари в бийтбокса, хип-хоп танците в стиловете breakin` и all styles, както и в графитите и алтернативните спортове. Фестивалът е един от най-големите в света, като последните световни серии през 2015-а година са гледани от близо 2 млн. зрители от цял свят чрез интернет. Събитето е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.
Билети - в продажба чрез мрежата на Eventim. Официална Фейсбук страница:

https://www.facebook.com/streetmasters.festival


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички