Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Лято с Alice Francis и Delinquent Habits в Баш бар


Лято с Alice Francis и Delinquent Habits в Баш бар

4947

#10yearsbashbar продължава с нови морски срещи!  "Баш барманите" ще ви срещнат с някои от най-популярните и талантливи чужди и български групи, напълно безплатно, а вълнение от "10 бала" ще предизикат първите обявени имена в поредицата концерти, обединени във формат, нереализиран досега. Kan Wakan ще даде старт на Градина #bashtag! тази събота, 17 юни.  Императрицата на електро-суинга Alice Francis, известна също като Miss Flapperty, е една от перлите в този музикален круиз и ще излезе на сцената на Bash Bar със специален концерт за меломаните на 24 юни, след изумително 3-годишно световно турне, в което представя своя албум "Electric Shock" в Европа, Канада и Русия. "Шокиращо" е колко лесно музиката може да отиде до ухото, когато имаш феноменален глас и финес, с който звукът се трансформира, разтапя поп музиката и я влива в ритъма на 20-те години на миналия век, смесвайки жанрове. Въпреки нескритото възхищение, което изразява към Джозефин Бейкър, чарлстон модата и джаза, тя излиза от клишето на сдържано "ретро момиче". На сцената се старае не просто да влезе в романтичната визия на belle epoque културата, но и да "ръмжи", точно както предшествениците ѝ от 1920. За първите четири песни от новия албум, ще трябват 4 различни певци, които Мис Франсис превъплъщава умело. Дали като ревяща жена вамп или като почти безмълвна в тихите тонове – тази шеметна танзанийска жена с румънски корени, белязана на челото и благословена с талант, глас и певчески техники, достига недостижим идеал за свой "собствен звук".
19 август обещава да дойде с с вкус на соул, фънк и рок, примесени с 2 калории латино. Delinquent Habits – хип-хоп тайфунът, чийто вихър води началото си от източен Лос Анжделис, през златната ера на големите таланти в "черното" направление. "Delinquent Habits", "Here Come Тhe Horns", "Merry Go Round" и "Freedom Band" са първите им албуми, от които са продадени над 1 милион копия. Те изтласкват Delinquent Habits към сценичните върхове и ги изпращат на път за няколко турнета по целия свят, поставяйки ги в челните редици на латино, хип-хоп и клубните сцени. На 3 март тази година излезе новият, седми диск "It Could Be Round Two" – серия от хип-хоп пиеси, вдъхновени от сътрудничеството на Ives Irie и Kemo Blaxican, които отново обединяват оригиналната и истинска форма, която превърна Delinquent Habits в звездна алтернативна латино хип-хоп банда. Новите парчета са изпълнени с блестящи разнообразни ритми, стилове, проникновени мелодични фрази и фина поезия.  17 юни – Kan Wakan24 юни – Alice Francis19 август – Delinquent HabitsBash Bar – Градина  Вход свободен. Следете страницата ни във фейсбук за имена на артистите и датите на следващите концерти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички