Благотворителен концерт в подкрепа на фондация За нашите деца


Благотворителен концерт в подкрепа на фондация За нашите деца

3796

Музикалното училище RockSchool организира благотворителен концерт в подкрепа на детската къща на фондация "За нашите деца", който ще се проведе  в Маймунарника (Борисовата градина) в София от 18.30 ч. на 22 юни (четвъртък).

В проявата ще вземат участие музикални групи, ученици, учители и приятели на RockSchool. Входът за събитието е дарение, а с набраните средства ще бъдат закупени храна и консумативи за децата.

Детската къща е място, където изоставени бебета могат да получат необходимите за всяко дете грижа и внимание. За бебетата в къщата се грижи истинско семейство - вдъхновяващи и мили хора, които осигуряват на децата необходимото внимание. Така, малчуганите растат в среда, максимално близка до атмосферата в едно семейство. Това е едно едновременно неповторимо и много полезно преживяване, което не е възможно в никой социален дом. Семейството прави живота в къщата интересен и обогатяващ – децата излизат на разходка, празнуват рождени и именни дни, водят пълноценен живот.

Семейството се подкрепя от детегледачки, психолози, рехабилитатори и медицински служители, за да се осигури най-добра грижа за децата. Често изоставените бебета, които идват в детската къща, са с влошено здравословно състояние, недоносени,  недохранени и имат нужда от много голямо внимание и специфични грижи в първите дни на постъпването.

Всички приходи от концерта ще бъдат използвани за покриване на основни разходи в къщата като храна, козметика за децата и хигиенни консумативи за къщата.

Повече за събитието - тук: https://www.facebook.com/events/608845399321437/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички