100 Кила открива Републиканското по джетски в Обзор


100 Кила открива Републиканското по джетски в Обзор

4024

Централният плаж на Обзор ще бъде домакин на откриването на Републиканския джетски шампионат този уикенд 23-25 юни.

Стартовете на екстремните състезанията ще съвпаднат с откриването на летния сезон и официалния празник на града. По време на събитието ще бъде обявен и новият официален спонсор на шампионата за тази година, Петрол АД.

Организаторите са подготвили много изненади за феновете на бързите скорости и високия адреналин – специално за откриването на шампионата на плажа в Обзор ще пристигнат рапърът 100 Кила и феноменалният Метин Енимехмедов.

За да не пада нивото на адреналин у публиката нито за миг, на откритата сцена на плажа ще дефилират и красавиците от MYFASHIONSTORE. Организаторите споделиха също, че една от големите изненади ще бъде и участието на подгласничка на Мис България в клас "Жени", но отказаха да издадат името ѝ преди официалния старт.

"Очаквам едно страхотно състезание, надявам се да видя много нови лица, които са се престрашили да премерят сили с останалите във водата. Но най-вече се надявам да се забавляваме и да дадем подобаващ старт на едно много хубаво лято, без травми и контузии. На 5 юли заминаваме за Европейския шампионат в Австрия и трябва да подгреем с победа на родно ниво“, сподели с усмивка Вицеевропейският шампион по джетски Кристиян Киров.

Цялата програма на Републиканския шампионат - тук:

http://www.obzorbeach.bg/show-newsbg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички