България Мези 2017 гостува на Варна


България Мези 2017 гостува на Варна

6257

Известният фестивал на балканската скара "България Мези" ще гостува на територията на Морската градина под Пантеона във Варна от 5 до 9 юли.

В рамките на 5 дни фондация "Румънеца и Енчев" и община Варна са подготвили истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители. Атрактивната програма обещава много изненади и интересни състезания като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета при вход свободен.

Стотици награди очакват участниците и гостите на събитието. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри. В първия ден на фестивала градуса на купона ще вдигнат фолклорните изпълнителки Валя Балканска и Славка Калчева. На следващия ден сръбската звезда Кеба и Виво Монтана ще загреят посетителите. На 7 юли чаровният Борис Солтарийски и гръцкият певец Йорданис Агапитос ще забавляват присъстващите. На 8 юли партито е поверено в ръцете на голямата Весна Змиянац и Трубачи Гуча, а в последния ден - на легендите от Сигнал и диджей Джейн Моник, която ще пуска актуални български и световни хитове.

Посетителите ще могат да се запознаят и с интересни занаяти и ръчно изработени сувенири. Организаторите ще подкрепят и три благотворителни каузи. Те ще подарят един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания "Завинаги с нас", а заедно с Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи, ще бъдат организирани надпревари за тях и всички желаещи да се включат.

Следващите спирки от мащабното турне "БългарияМези" на Румънеца и Енчев са фестивалите в Обзор и Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички