Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Концертът на Warbringer се мести на 20 юли


Концертът на Warbringer се мести на 20 юли

5135

Поради логистични трудности свързани с невъзможност за придвижване на Warbringer, концертът им в София ще се състои на 20 юли, всичко друго остава непроменено, извиняваме се за причинено евентуално неудобство, известиха организаторите  Live & Loud.  Калифорнийските трашъри ще свирят в клуб Live & Loud от 21.00 ч. на 20 юли.  Война, насилие, смърт - Warbringer имат свое мнение по тези три неизменни за човечеството теми, изразени в текстовете на песните им. Не може да не сте чули за тази американска банда - медиите се надпреварваха да я хвалят още с излизането на дебютния ѝ албум "War Without End" през 2008. По онова време тя беше просто обещаваща млада траш метъл група, с която познавачите от Century Media Records подписаха договор тогава и издадоха този въпросен първи диск. Преди да осъзнаем, че големият потенциал, за който говореха, е реален, Warbringer вече така го разгърнаха, че превзеха на висока скорост и със зашеметяваща увереност армия от фенове по света. Бурни овации и адмирации американците получиха и при първото си гостуване у нас като подгряваща банда на Iced Earth на концерта им тук преди 3 години. Мнозина тогава си пожелаха Warbringer да се върнат за самостоятелно шоу с по-дълъг сет. Само преди месец групата издаде новия си дългосвирещ албум "Woe To The Vanquished" и добрите думи за него идват не само от издателите Napalm Records и специализираните медии, но и от най-важните в играта наречена музикална индустрия – феновете. 

Тринадесетте години съществуване на Warbringer са достатъчни,за да престанем да я наричаме "млада банда" и да сме сигурни, че е тук, за да остане въпреки многобройните смени в състава. Към 2017-а Warbringer е име, което траш метъл феновете по света вече познават и уважават. България не отстъпва и със сигурност ще посрещне адекватно бандата, която в момента е яхнала гребена на вълната.

Нашите Savage Ravage ще излязат на сцената преди Warbringer. Те са метъл група от София, основана през 2009 година, когато членовете ѝ са в седми и осми клас. Първата изява на живо е през март същата година. След няколко месеца записват първата си песен "Бягайте далеч", с която печелят конкурса на D2 за ученическа група "Голямо междучасие 2" през 2010.

Това дава тласък на музикантите и начало на дълга серия от концерти в столичните клубове, а не след дълго идва и първата им изява извън София. По това време стилът им е най-силно повлиян от траш метъла. Техните концерти привличат както стари фенове на тежката музика, така и ученици. Някои от изпълнителите, с които са делили една сцена, са: Skeletonwitch (САЩ), Vendetta, Last Hope, D2, Ъпсурт, Conspiracy (Гърция), Nadimac (Сърбия), Left In Ruins (Италия), Outrage (Варна), A-moral (Варна), Hades (Варна), Eufobia, Alley Sin, Coprostasis, Rejection, Sardanapalm Death (Гърция), Terror Detonator (Гърция), Q-Сheck, Urban Grey, Hardfaced (Македония), Ънален Диспут, Delate (Пловдив), O.H., Warscum, Mass Grave, Unhumanity (Пловдив), Anti Future, Бичето.

Сегашният състав на групата включва Танчо Танчев – китара, Божидар Иванов – барабани и Александър Бенев – бас и вокали. Билети - в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 23 лв. След изчерпването им цената ще се вдигне, а в деня на събитието, ако има останали пропуски, ще се продават само на входа на клуба.  Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано, подчертаха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички