Брус Дикинсън ще издаде автобиографията си през октомври


Брус Дикинсън ще издаде автобиографията си през октомври

4257

Легендарният вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън ще издаде автобиографията си "What Does This Button Do?" в каталога на Harper Collins на 19 октомври.

За първи път научихме, че знаменитият музикант работи по мемоарите си в края на 2015 година. "Бях поласкан, че се свързаха с мен, за да напиша книга за моите преживявания и изглежда, че сега е подходящо време за това. Ще имам доста време на турнето догодина, за да работя по книгата", сподели Дикинсън тогава.  "What Does This Button Do?" ще разкаже историята на един метъл титан, известен с това, че не обича да говори за личния си живот. Брус ще сподели детайли за живота си като музикант, пилот, новелист, отличен фехтовач и т.н.
Ето и част от официалния анонс на книгата: "Сега, за първи път, Брус разказва своята история със своите думи. В "What Does This Button Do?" Брус (един човек, който е известен с това, че никога не дава интервюта за личния си живот) споделя най-пленителните си спомени, включително своите трийсет години с Maiden, ранните му дни, детството му, прекарано в ексцентричната британска училищна система, това да прави соло музика, осъзнаването на мечтата да кара големи самолети и скорошната му битка с рака. Брус Дикинсън е много повече от фронтмен на една от най-големите банди на Земята. Една рок икона, истински ренесансов човек, Брус е бил и остава една легенда".
Книгата е от 448 страници, а нейният автор е изпълнил с ръкописен текст седем тефтера по време на турнето "Book Оf Souls". След премиерата на творбата, Брус ще предприеме и обиколка в множество страни, за да я представи на живо пред публиката и да се срещне с читателите си, пише blabbermouth.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички