Американците Lord Bishop Rocks ще къртят в София на 6 септември


Американците Lord Bishop Rocks ще къртят в София на 6 септември

5365

Сензационната американска рок банда Lord Bishop Rocks се завръща за концерт в  столичния клуб Live & Loud от 20.30 ч. на 6 септември.
 Създадена в Ню Йорк през 1999, групата продължава да предизвиква и най-големите фенове на рок-ен-дрола със звук, в който живеят рифовете на Jimi Hendrix, фънк мелодиите на James Brown, енергията на Nirvana и закачливата ирония на Frank Zappa. Всичко това бързо ги прави една от най-интересните нови фестивални и клубни формации в САЩ и Европа, създаваща музикални експлозии  от рок-ен-рол, фънк, поп, соул, сексапил и мощна енергия. Lord Bishop Rocks е известна сред българските меломани с концертите си в София и Пловдив през 2008 и 2010 година. Билетите за концерта са на цена 15 лв. и се продават в системите на Eventim и EticketsMall. В деня на събитието пропуските ще са по 20 лв.  Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20.00 ч.

Организатори на събитието са ICreative Events.  Повече за събитието може да намерите на неговата Фейсбук страница. Видеоклип на Lord Bishop Rocks: https://www.youtube.com/watch?v=nNJ23mKJBUA

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички