Massari за десерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy в София


Massari за десерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy в София

6209

Името на знаменития изпълнител, който ще се качи на голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017 в София е повече от добре познато, именно Massari.

Ливанско-канадската поп звезда ще закрие концерта в столицата, изпълнявайки хитовите си песни на площад "Александър Батенберг" на 16 септември.

Роденият в Бейрут артист започва своята музикална кариера през 2001 година, а днес е утвърден като един от най-добрите независими поп певци в Канада, постигнали световен успех. Massari притежава голяма международна фен мрежа с над 2 милиона почитатели във Фейсбук. Ключът към неговия успех е специфичното му звучене, съчетаващо музика от Близкия Изток в едно със съвременната поп музика. Ар-ен-би баладата "Real Love" придоби голяма популярност и донесе на Massari номинация за любим канадски изпълнител. Тази година той издаде третия си албум "Beirut", който включва хитовите му песни "Done Da Da" и "So Long", които ще прозвучат и в София.

Всички фенове, които участват в игрите на Фейсбук страниците на Coca-Cola Happy Energy Tour и The Voice Оf Summer Tour, ще имат уникалния шанс да спечелят пропуск, който да ги постави на метри както от любимите български изпълнители, така и от поп звездата Massari.

Актуална информация за датите, локациите и подробности за наградите - на страниците на социалната мрежа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички