Дестини създава музиката за четвъртия сезон на Страсти в Тоскана


Дестини създава музиката за четвъртия сезон на Страсти в Тоскана

4905

Българският дамски квартет Дестини създава музиката за "Страсти в Тоскана", един от най-обичаните и гледани от зрителите на bTV сериали.
Записите за новия четвърти сезон започват съвсем скоро в Първо студио на Българското национално радио. За композитора Салио Рикарди и режисьора Рафаеле Мертес България е едно от най-предпочитаните места за създаване на филмова музика. Двамата не са за първи път казват, че у нас има изключително много професионалисти.
Мертес работи тук още от края на 90-те години, когато започва да прави първите си филми и да записва музиката си у нас. Намира атмосферата в София за "изключителна". Надява се скоро да реализира у нас изцяло нов проект. 
Пред bTV режисьорът Риктарди пък открехна завесата на сюжета от предстоящите нови епизоди: "Аурора Тавиани, много важен персонаж, който изчезна в третия сезон, ще се завърне в четвъртия. Това е един изключително съществен елемент, защото Аурора се завръща след две години отсъствие. Тя трябва да си възстанови всички отношения и чувства с жителите на вила "Алба".

Очаква се новият сезон да е на малкия екран в Италия през есента. По същото време предстои да излезе и дебютният албум на момичетата от Дестини. Впечатлени от таланта им, в проекта се включват и италиански композитори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички