Лепа Брена с голям концерт в Лондон


Лепа Брена с голям концерт в Лондон

5370

След като обяви грандиозния си концерт в София, сръбската мегазвезда Лепа Брена се кани да покори още една европейска столица – Лондон.  Именитата певица ще зарадва многобройните си фенове в Обединеното кралство с внушителен концерт в зала Troxy на 29 септември (петък). Повече от 10 години от последното ѝ участие в Лондон, сега юго легендата се завръща за едно още по-въздействащо шоу. 
Билетите за дългоочакваното събитие са в продажба чрез мрежата на Eventim и на цени от 35 до 60 паунда. Вратите отварят в 20.00 ч., а началото на събитието е в 21.00 часа.

За концерта си във Великобритания изпълнителката на емблематичния хит "Ti si moj greh" отново се довери на българската компания Moko Solution, която е организатор на шоуто в София. За предстоящата ѝ визита на Острова звездата признава, че е изключително развълнувана и няма търпение да се срещне отново с феновете си в английската столица. "Щастлива съм, че ще споделя с публиката в Лондон емоцията и любовта ми към музиката", допълва символът на сръбската сцена. 
Освен вечните и любими песни "Luda za tobom", "Jugoslovenka", "Bosanac", "Mače moje", "Ja nemam drugi dom", Брена ще представи парчета и от новия албум, който се очаква скоро да излезе на пазара.
Концертът в София ще се състои в зала "Арена Армеец" от 20.00 часа на 18 декември. Билети - в мрежата на Eventim от 20 до 55 лева.  VIP пакети за събитието може да закупите от bileti365.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички