Заедно за Митьо събира популярни музиканти от поп и рок сцената


Заедно за Митьо събира популярни музиканти от поп и рок сцената

3807

Благотворителният концерт "Заедно за Митьо" събира едни от големите музикални звезди на България във варненския летен театър от 20.30 ч. на 16 август.

Рамо до рамо на сцената ще застанат Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, Легендите, D2, Любо Киров, Митко Кърнев, Стенли, Звездомир КеремидчиевЗвезди, Нелко Коларов, Васил Петров, Константин Марков, Орлин Павлов, Фанданго, варненската група Бумеранг и много други ще застанат зад каузата.

Събитието е в подкрепа на известния варненски музикант Димитър ДимитровМитьо. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра. До основи изгаря и крайбрежното заведение, от което се издържа и звукозаписното му студио.

Навремето той е свирил с ФСБ и повечето музиканти, които ще вземат участие в изявата, са негови приятели. Участието на всички изпълнители е безвъзмездно. Грандиозното шоу, което подготвят изпълнителите, със сигурност ще впечатли феновете, защото от сцената ще прозвучат най-големите български поп и рок хитове за последните 40 години. Водещ ще бъде Христо ДимитровТито.

Билетите са на цена от 20 лв. и 15 лв. и могат да бъдат закупени закупени в мрежата на Eventim.bg и касата на театъра.

Всички приходи ще бъдат дарени на Димитър ДимитровМитьо, за да възстанови легендарното заведение "Глобус" на плаж Кабакум - любимо място на много варненци и български музиканти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички