Better Days – нов миниалбум и видеоклип на Par Avion Band


Better Days – нов миниалбум и видеоклип на Par Avion Band

3893

Родната група Par Avion избра отново края на лятото, за да представи новия си миниалбум от 5 композиции със заглавие "Better Days" заедно с първото видео от него – по едноименното парче.  Характерният китарен звук и тук е разпознаваем, а като цяло преобладава по-лиричното и баладично звучене.  Автор на музиката, както и досега, е фронтменът Емануил А. Видински, един от текстовете също е негов, а останалите са на Румен Павлов. Традиционно проектът е осъществен в Zero Project Studio, записът, смесването и мастерирането са на Владимир Бочев, а гост-вокалист отново е Миглена Ценова-Нушева. В клипа е използван видеоматериал на Кирил Добрев, монтажът е на Димитрина Филипова.
Par Avion Band е създадена през 2013 от писателите и музиканти Емануил А. Видински (вокал, китара) и Петър Чухов (китара). Четворката допълват Емил Ангелов (бас) и Гриша Маникатов (ударни). Те правят основно свои парчета като комбинират рок, блус и алтернативен рок с елементи от реге, самба и български фолклор. Досега са свирили на международния фестивал Goatmilk в Бела речка, на Първия софийски поетически фестивал през 2013, имат клубни участия в София и страната, често могат да бъдат чути и на различни литературни събития, където се съчетават музика и поезия.
Всички парчета от новия миниалбум "Better Days", както и предишните студийни записи на Par Avion Band, могат да бъдат слушани безплатно тук. Актуална информация за бандата и събитията около нея:

https://www.facebook.com/paravionband


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички