Обичани водещи на Пирин Фолк 2017


Обичани водещи на Пирин Фолк 2017

5630

Познатият и обичан Николай Николов ще се завърне като водещ на тазгодишното издание на "Пирин Фолк" в Сандански.

Както MySound.bg вече писа, юбилейното XXV-то издание на фестивала ще се проведе на 25, 26 и 27 август.

Той е водещ на десет издания на това събитие. Първото му качване на сцената е през 2005-та. Партньори като водещи през годините са му били певиците Алисия, Теодора, Кали, Райна, Нелина, Валя, Аксиния, Виктория Дайреджиева и актрисата Станислава Ганчева. Ники Николов е  работил като водещ на новините на БНТ, преди това в телевизия "България он ер" и MSAT. Завършил е "Маркетинг и мениджмънт" в УНСС, специализирал е "Публични комуникации". Зодия Скорпион.

"Благодарение на годините, в които се занимавах отблизо с "Пирин Фолк", успях да направя чудесни приятелства с много от изпълнителите. Радвам се, че всяка година фестивалът се променя и търпи развитие, но запазва основната линия и цел - да представя авторски песни на фолклорна македонска основа с темите и героите, които продължават да вълнуват публиката и зрителите. За първа година ще работя с екипа на директора Ненчо Касъмов и съм изключително поласкан от получената покана", споделя Ники Николов.

На сцената в летния театър до него като водеща ще застане още едно познато и обичано лице – Даниела Колева. Телевизионна журналистка и водещ, тя има богат опит от ефира на БНТ, БТВ и Нова ТВ. Специализирала е в дирекция "Новини" на италианската телевизия Rai 1, а от 2002 до 2006 е аташе по културата и печата в посолството на Република България в Рим. Чаровната Даниела Колева ще е водещ за пети път на фестивала.

V-то, VI-то, VIII-о и XXIV-то издание минават с нейното вещо и запомнящо се присъствие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички