Песен за Ани


Песен за Ани

5330

За четвърта поредна година екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели ще изразят своята почит и благодарност към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, която пуска само българска музика – Ана Мария Тонкова, като символично ѝ посветят песен.

БГ Радио представя традиционния акустичен концерт в нейна памет – "Песен за Ани" на 30 август в 18.00 ч. Миро посвещава любими български песни на Ана Мария Тонкова в емоционален, изящен и подготвен с много обич концерт. "Песен за Ани" със сигурност ще изненада и развълнува не само тези, които познаваха и обичаха Ани, но и всички почитатели на хубавата българска музика с неочаквани акустични версии на любими български песни, уверяват от медията.

Заедно с Миро на импровизираната сцена в радиото ще бъдат и музикантите Светлин Къслев – клавишни и китаристите Васил Крумов и Огнян Георгиев.   

Четвъртият концерт "Песен за Ани" ще бъде излъчен на живо от студиото на БГ Радио на честотите в страната, онлайн и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички