Последни подробности за Wrong Fest 2017


Последни подробности за Wrong Fest 2017

3907

Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се проведе отново на поляната до Войнеговци тази събота и неделя.

Селото се намира само на 15 километра от паметника Левски, на северния склон на Стара планина. Точните координати на мястото тази година са: 42.801909, 23.427107

Организаторите предлагат безплатен охраняем къмпинг, който ще бъде разположен във вишневата градина точно до фестивала. Душове с топла вода ще могат да се ползват срещу заплащане. Няма да се допуска внасяне на храни и напитки във фестивалната зона с изключение на бебешки храни.

Във всеки от дните ще свирят по 6 групи, като началото ще бъде точно в 16.30 ч., а краят – в 23.10 ч. Ще има маршрутки, които ще пътуват към София до 00.30 ч. във всеки един от дните. Двудневни и еднодневни билети могат да бъдат купени на https://wrongevents.ticketlogic.bg/, като еднодневният пропуск важи за деня, в който бъде използван и дава достъп до къмпинга за същата вечер.

За първи път на Wrong Fest ще бъде въведена система за безкасово плащане. Всеки посетител ще може да внася пари във фестивална карта и да пазарува с нея. Тази година на събитието ще се предлага наливен лагер, три вида крафт бира, белгийска Wit бира, ще има бар със шотове, бар с коктейли и два щанда за храна. Парите от фестивалната карта могат да бъдат изтеглени по всяко време, но ако все пак посетителите решат да си тръгнат с картата и в нея остане някаква наличност, тя ще се разпредели като бакшиш между барманите на Wrong Fest 2017.

Както винаги, организаторите са помислили за децата – ще бъдат осигурени играчки и аниматори, които ще се грижат за тях в часовете, в които на сцената има музика.

Вратите на 9 септември отварят в 15.00 ч.

Информация за транспорта, реда на групите и други подробности може да откриете на www.wrong-fest.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички