Park Center на една година


Park Center на една година

3883

Park Center Sofia ще отбележи своята първа годишнина с голям концерт на поляната зад мола от 18.00 часа тази неделя, 17 септември.

Водещ на събитието ще бъде Наско от БГ Радио, а Любо Киров, Тони, Лео и Играта (на снимката) и Васил Найденов ще забавляват присъстващите. За празника организаторите са предвидили много подаръци и награди.

За своята първа година Park Center се утвърди като "малкото бижу на София". Разположен в сърцето на града и в непосредствена близост до Южния парк, с удобни транспортни връзки, достъпен пеша и с автомобил, молът се превърна в любимо място за срещи на младите, енергични и ориентирани към иновациите хора в столицата. Привлекателни не само в летните месеци са гледащите към парка кафетерия Costa Coffee и сензационния Cache Bar. Любимо място на посетителите е и терасата в зоната за хранене на ет. 2.

Миксът от наематели в напълно обновения търговски център се промени изцяло. За тази една година в Park Center отвориха повече от 20 нови концепции, като до края на ноември ще заработят още десетина.

Най-очаквано в момента е откриването на супермаркет Billa, който ще промени напълно облика на ет. -2, а хранителната верига ще представи интересна концепция, съобразена с изискванията и нуждите на хората, работещи и живеещи в района.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички