40 музиканти излизат на сцената с Желко Йоксимович в НДК


40 музиканти излизат на сцената с Желко Йоксимович в НДК

3552

Броени часове остават до въздействащия спектакъл Dva Sveta на Желко Йоксимович (Zeljko Joksimovic) в София.  Както MySound.bg вече писа, организираният от Moko Solution концерт ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. този петък, 20 октомври. Редом с най-успешния мъжки глас на Балканите на сцената ще излязат още 40 изключителни музиканти, доказали своя огромен талант. Виртуозните инструменталисти в акомпанимента на очарователните дамски беквокали ще представят невероятно шоу, вдъхновено от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле
Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост. Освен на неподражаемия позитивен заряд и дълбоко звучене, което носи Dva Sveta, публиката ще има възможност да се наслади и на всестранния музикален талант на Желко. Изпълнителят на хита "Lane моје" ще покаже завидни умения на роял, а също и майсторско владеене на редица други инструменти.   
Спектакълът ще представи красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Йоксимович, сред които "Ljubavi", "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar", "Ono nase sto nekad bejase", "Michelle" и други.

Билети - в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на цена от 30 до 50 лева.

Повече информация във Фейсбук страницата на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички