Украинските рокаджии Cherry Merry ще клатят клуб Live And Loud


Украинските рокаджии Cherry Merry ще клатят клуб Live And Loud

4872

Украинците Cherry Merry ще ударят в столичния клуб Live And Loud  от 20.00 ч. на 22 октомври.

Съпорт на гостите ще окаже пловдивската банда RedTrigger.

Cherry Merry е млада рок група, а саундът ѝ е смес от мелодичен британски инди рок и здрав американски гаражен рок - енергичен, с интересни рифове. Това звучене би се харесало на почитателите на съвременния рок, но поради своята мелодичност и динамичност предполага към значително по-широка аудитория. Интересно е, че украинците имат песен на испански с пасо добле мотиви, но с доста твърдо рок звучене – "Que Pasa". Музикантите са само трима, но могат да вдигнат достатъчно шум.

Cherry Merry засега има участия предимно в родната Украйна. Сред постиженията в биографията на триото се нареждат участия на най-големите украински фестивали, радио и тв излъчвания в Украйна, както и гледания и присъствие в онлайн платформите и онлайн медиите. През 2016 групата печели второ място в украинското издание на конкурса Global Battle Of The Bands.

Премиерата на първия им албум "Listen Loud" се състоя през 2014. Скоро след това се появиха синглите "Cooca Coolah" и "Fever Time", които ще бъдат включени в предстоящото EP. Бандата пристига в състав: Artemii Denysenko, Mykola Kolkov и Andrii Nosenko.

RedTrigger е банда млади момчета, събрани в началото на 2017 с големи мечти, странни характери, интересни на пръв поглед, още по-интригуващи на сцената. Енергия. Power. Звук. Напрежение. Чист рок-ен-рол, обясняват организаторите.

Вход: 4 лв.само на място в деня на концерта.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички