Мая Нешкова пее с микрофона на Адел


Мая Нешкова пее с микрофона на Адел

4690

С микрофона на световната сензация Адел ще пее естрадната легенда Мая Нешкова на големия си концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. този вторник, 24 октомври.

Специално за шоуто организаторите от "Икономов център" вкарват за първи път в България техника от най-ново поколение за озвучаването и осветлението, която ще допринесе за най-бляскавото представяне на Нешкова. Комплектът включва и микрофон, на който изпълнителката на "Hello" пее на концертите си. Новият спектакъл на Мая е базиран на последния  ѝ студиен албум "Само с любов...", излязъл през лятото. Както MySound.bg вече писа, в него са включени 12 чисто нови композиции на Кирил Икономов, повечето от които по стихове на самата изпълнителка, като "Добър вечер, приятели", "Има ли виновни в любовта", "Целувката", "Любовта не е игра", а за останалите текстове се е доверила на Явор Кирин ("Цигуларят"), Иван Тенев ("Санта Мария"), Цветан Начев ("България"), Тодор Ников и Чавдар Тепешанов "Клетва", а за няколко от песните маестрото сам е подредил думите - "Мой роден край", "Душо моя" и "Простете ни, дечица". Последната записана песен за албума "Нашият танц" пък е съвместно дело на музикалния тандем.

Във всички записи като вокална група участват и близначките им Весела и Йоана Икономови, като те ще бъдат и на сцената в зала 1 на НДК. Наред с новите песни, изпълнителката на евъргрийните "Честит рожден ден", "Конче-вихрогонче" и "Китка за обич" ще представи и златните си хитове. Някои от тях ще прозвучат в съвсем нови аранжименти, а всички изпълнения ще бъдат съпроводени от легендарния оркестър Благоевград, който се събира в оригиналния си състав отпреди 35 години: Кирил Икономов – диригент и продуцент, Томчо Икономов – бас, Юлиян Мирчев – барабани, Кирил Гунчев – китара и Емил Кънев – клавир.

На 24 октомври Мая Нешкова очаква над 5 000 почитатели, с които да отпразнува 60-годишния си юбилей. Билети все още се намират на касите на НДК, eventim.bg и ticketpro.bg, като цените им са от 20 до 50 лв.

Броени дни преди спектакъла си Мая Нешкова попълни колекцията си от награди с приза "Почетен гражданин на Благоевград", а именно от града, в който е стартирала кариерата си, ще започне и мащабното ѝ национално турне, като обещава да гостува във всеки български град.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички