Anathema с прогресив албум №1 на Великобритания у нас


Anathema с прогресив албум №1 на Великобритания у нас

4721

Знаменитата британска банда Anathema пристига с прогресив албум №1 на Великобритания за шоуто си у нас.

Както е известно, концертът предстои в столичното студио "Орфей" на 25 октомври. Изявата на хедлайнърите е част от европейското им турне в подкрепа на диска "The Optimist", който бе определен за "прогресив албум №1" на Острова миналия месец.  

Специални гости в цялата обиколка, включително и в София, са французите Alcest, чийто  последен - пети, проект "Kodama" излезе на 30 септември 2016. Веднага след това бяха на турне в негов подкрепа заедно с японските авангардисти Mono, а сега са специални гости на Anathema. Французите пътуват със собствена звукова и светлинна схема, така че не страдат от синдрома "подгряващи", а ще ни представят пълнокръвното си шоу, подчертават организаторите от "Тангра Мега Рок".

В обиколката са 42 концерта, а шоу № 22 ще се състои у нас.

"The Optimist" е 11-и поред в дискографията на Anathema - записан е с продуцента Тони Дугън (Mogwai, Belle & Sebastian, Super Furry Animals). Идеята за проекта се ражда от знаменитата корица на албума "A Fine Day To Exit" (2001). За продължание на темата, групата работи отново с дизайнера Травис Смит.

Последни билети с цена 45 лв. - в системата на Eventim.bg - ТУК, а в самия ден (ако останат) ще бъдат по 50 лв.

Поради голямата дължина на програмата на Anathema, французите ще излязат на сцената в 19.30 ч., припомнят от "Тангра Мега Рок".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички