Последни подробности за концерта на Dubioza Kolektiv


Последни подробности за концерта на Dubioza Kolektiv

5342

Dubioza Kolektiv е на път да разпродаде "Арена Армеец" - ден преди съвместния концерт на босненци с Asian Dub Foundation оставаха близо 1 000 билета, налични в мрежата на Eventim.bg.

Организаторите от клуб "Строежа" препоръчват възможно най-бързото закупуване, както и по-ранното влизане в залата, за да се осигури максимален комфорт. Пропуските за Ниво Терен са напълно изчерпани от седмици. На 27 октомври, този петък, вратите на залата отварят в 18.30 ч., а близо едночасовият сет на специалните гости Asian Dub Foundation стартира от 20.00 ч. Хедлайнърите ще излязат в 21.15 ч. и ще се свирят цели два часа.

За по-удобното и бързо влизане и настаняване в залата са предвидени 16 отделни коридора, водещи към основните входове за двете отделни зони – Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (сектори АВ и С - седящи). За цялостната продукция по реализирането на събитието са ангажирани над 300 служители, чиято основна цел е безпрепятственото и успешно провеждане на концерта. На терена ще бъде изградена рампа за хора в неравностойно положение, придвижващи се с колички. Подробна полезна информация, инструкции и препоръки можете да откриете на следния адрес:

https://www.facebook.com/events/1308769002550580/permalink/1507938935966918.

След края на лайв-програмата са предвидени две официални афтърпартита, на които ще бъдат поканени музикантите от участващите групи – в клубовете "Строежа" и "Терминал 1". Стартът им е малко след единадесет.

Проектът се осъществява с подкрепата на Captain Morgan и Tuborg.

Междувременно, Dubioza Kolektiv стартира стратегическо международно партньорство с Viber. В допълнение към стикерите, които могат да бъдат свалени и на кирилица на български, бандата ще представи за първи път Viber Bot за региона, чрез който всички последователи на Вайбър ще могат да участват в игри с награди и да спечелят билети за концерти в своята страна. Така например техните фенове у нас ще имат възможността да спечелят билети чрез Вайбър за големия концерт в София на 27 октомври. Също така е интересно да се отбележи, че последователите на Dubioza Kolektiv ще имат възможността да поддържат връзка с любимата си група чрез публичен чат.

Малкото останали билети могат да бъдат открити на касите на верига бензиностанции OMVOffice 1 Superstore, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Български пощи", клуб "Строежа", клуб "Терминал 1", клуб "Маймунарника", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката", щанд Eventim - улица "6-ти септември", щанд Eventim - The Mall, както и онлайн през сайта на компанията.

Линк към събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1308769002550580/?active_tab=about

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички