Myxtet - джаз в сегашно време. Отвъд облаците


Myxtet - джаз в сегашно време. Отвъд облаците

3705

Сцената на Sofia Live Club ще бъде завладяна от петимата джаз лакомници Myxtet, начело с тромпетиста, композитор и аранжор Михаил Йосифов, на 8 ноември, сряда.
Myxtet е представата на Мишо Йосифов за джаза, удоволствието от това, което се случва на сцената; широкото поле за импровизации, в което всеки музикант има своето място. И всеки си е на мястото. Myxtet е свободният разговор в джаза. Между приятели, между съмишленици, между колеги.
"Събота следобед", "Всеки ден", "Отвъд облаците"  и  "Close to You" са само някои от авторските композиции на Мишо, които ще звучат вечерта на 8 ноември. Красивата картина на концерта включва музика, създавана както в началото на творческия път на музиканта (като "Горчива луна", написана когато е на 19 години), така и днес ("Balkan Voyage").  Myxtet e в състав:
Михаил Йосифов – тромпетВасил Спасов – пианоАлександър Логозаров – китараАлександър Логозаров – басАтанас Попов – барабани+
Георги Георгиев – светлинни ефекти и визуална среда
Концертът е не само първият на състава за новия есенен музикален сезон -  след бурно лято, в което тромпетът на Мишо звуча в препълнени зали на три континента като част от Pink Martini, а и начинът, по който Йосифов ще отбележи поредния си имен ден.
Билети: в мрежата на www.eventim.bg и на място.  Вход свободен за всички именици, елате да празнуваме заедно, приканиха организаторите. Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/123699724998317

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички