Васко Василев разпродаде зала 1 на НДК


Васко Василев разпродаде зала 1 на НДК

4626

Билетите за концерта на Васко Василев, който ще се състои в зала 1 на НДК на 10 декември, са разпродадени, известиха организаторите. 
 Над 3 000 души ще станат свидетели на единствения концерт на знаменития цигулар у нас тази година. Събитието и сега е с подкрепата на "Лидл България". Партньорството между веригата и виртуоза отразява стремежа на компанията да подкрепя стойностното изкуство, да го прави достъпно за хората и да им предоставя повече възможности за пълноценен начин на живот и безценни моменти с хубавата музика. 
На сцената в зала 1 на НДК световноизвестният артист ще излезе в компанията на солистите на "Ковънт гардън" и бенд от 11 души от различни националности. Музиканти от Италия, Англия, Аржентина и Испания ще се качат на една сцена с Васко Василев и ще бъдат част от виртуозния спектакъл. Както винаги, най-младият концертмайстор на оркестъра към Кралската опера в Лондон ще разчита на своя най-верен музикален партньор – около 307-годишна цигулка "Амати", от която съществуват само десет екземпляра в цял свят. 
"Една от основните цели на "Лидл България" винаги е била да дава възможност на колкото се може повече хора да се докосват до качественото изкуство и да общуват пълноценно с него. Дългогодишното ни партньорство с имена като Васко Василев и Лили Иванова отразява именно този наш стремеж. Затова изключително се радваме се, че за поредна година хиляди хора ще бъдат част от вълнуващия свят на музиката и изпълненията на един от най-виртуозните ни и доказани цигулари – Васко Василев", коментира партньорството Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на "Лидл България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички