Ти си 2018


Ти си 2018

4467

Новата година вече се подава зад ъгъла.  Не знаеш къде да я посрещнеш? Отвори нова страница и напиши първите думи от твоята история на 31 декември в столичния клуб Mixtape 5. Защото през 2018-та всичко зависи от теб!
Тази година ще се вдигнат много шум и пара, защото "Ти си 2018" обещава да те отведе в новата година с готина музика, прекрачвайки прага й с етно, фънк, дръм-ен-бейс, реге и ембиънт. Програмата на третото издание на събитието, организирано от "Фюжън Ембаси", ще вдъхнови съзнанието ти, ще зареди сетивата ти и ще разтърси тялото ти.
Началото на купона ще бъде ударно и в двете зали, но кой първи ще излезе на сцената, тепърва предстои да се разкрие. Този своеобразен минифест ще бъде белязан от Джанго Зе, няколко луди жаби и твоята усмивка. Музикантите от една от най-любимите български банди ще вдигнат бързо градусите в залата, нагрявайки термометъра с максимум добро настроение.
Голямо българско парти без гайда? Няма начин. Новият фънки проект The Groovin’ Pipers ще вкара в новогодишната нощ едно малко по-нетипично звучене на гайдата и ще го примеси с твърдия саунд на рок инструментите. Зад фюжън бандата стои Хорхе, познат като диджеридуто на Оратница.
И като споменахме Оратница, не може да го направим само мимоходом. Секстетът, който през декември отново обиколи Европа за серия от концерти в различни градове, ще кацне навръх Нова година в голямата зала на клуб Mixtape 5. Бандата е подготвила няколко нови парчета специално за събитието. Те ще инжектират обичайната доза етно бас, но на степен втора, каквато подобно запомнящо се събитие заслужава. А ти си пред сцената!
Изпрати старата година, оставяйки се в ръцете на HMSU, чиито най-добри диджеи ще селектират музиката. Главни виновници за перфектния ѝ саунд и пристрастяващ ритъм ще бъдат High Roll, Ogonek и други.
Електронна музика, етно инструменти и мултимедийна визия? Да, ще има и това. Специфичното звучене на Vataff Project ще изпълни пронстранството с психеделик-техно, трип-хоп и ембиънт. Музиката на Vataff притежава силата да поражда с лекота дълбоко чувство на екстаз за  трансцендентално преживяване, което ще те държи на крака.
Затова просто бъди себе си и покажи на какво си способен Mixtape 5 на 31 декември.
Защото през новата 2018 ти си това, което искаш да си. Напиши сам историята, която искаш да ти се случи. Създай света, в който искаш да живееш. Защото ти си ключът. Ти си решението. Ти си отговорът.  ТИ СИ на ход! ► Първите 99 билета са на промо цена от по 10 лв. (- 60% редовна цена)
► Грабни своя билет тук: bit.ly/2018-TiSi
► Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/966395313507690

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички