Кръпката, Валди Тотев и Митко Щерев в подкрепа на Ава


Кръпката, Валди Тотев и Митко Щерев в подкрепа на Ава

4664

Поредният благотворителен концерт в подкрепа на Станислава Пирчева - Ава ще се проведе в столичния клуб Rock It от 19.00 ч. този вторник, 19 декември. Всички събрани средства ще бъдат преведени за спешна операция по отстраняване на тумор в мозъка на журналистката.  В проявата ще вземат участие много популярни музиканти от различни жанрове. Васко Кръпката, Валди Тотев и Митко Щерев са само част от артистите, които са готови да помогнат чрез изкуството си за спасяването на човешки живот. На сцената ще се качат и Искрен Пецов, Румен Спасов, формация Sha Sha, групите Конкурент, Кикимора, EagleHeart и други.  
Станислава Пирчева – Ава е дългогодишен репортер и водещ на "Нощен Хоризонт" по БНР. Наричана от колегите си "Поетеса на националния ефир", журналистката има издадена стихосбирка, озаглавена "Живот за събуждане" (2016).
 Благотворителното събитие, на което се отзоваха много изпълнители,  е организирано от рок музикантa Венцеслав Атанасов и приятели и е втора част от благотворителната акция, която  стартира на 12 декември в същия бар с друг концерт, в който взеха участие група Хоризонт, Илия Ангелов, дует Шик, Гуна Иванова, Ицо Ламбрев от Сигнал, Sevi, група Атлантик и други. Oперацията за премахване на тумора, която ще бъде извършена в Германия, струва около 50 000 евро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички