Оратница с поредни успехи в Европа


Оратница с поредни успехи в Европа

3230

Група Оратница току-що се завърна от Европа след поредно успешно клубно турне.

Зареденa с енергията на хора от различни националности и изпълненa с жажда за концерти, бандата гледа напред към следващи събития. А това, което се задава на хоризонта ѝ, е  много шумно и голямо новогодишно парти "Ти Си 2018". Както MySound.bg вече огласи, то ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 на 31 декември.

В периода 3-16 декември секстетът обиколи 6 държави, посети 11 града и изнесе 12 концерта на територията на Европа. Тур бусът на музикантите спря в Будапеща, Краков, Берлин, Хамбург, Амстердам, Гент и редица други дестинации, които българите фолктронизираха със завладяващия си етно бас. След интензивната зимна европейска обиколка, предшествана от национална, формацията няма никакво намерение да се отдаде на почивка, защото съвсем скоро влиза в студио за записи на своя нов албум, трети в нейната дискография.

За "Ти Си 2018" музикантите са подготвили специално няколко нови парчета. Но най-вероятно сте дочули, че това не е всичко, което може да очаквате от подобен купон...

Той ще се разрази с фънк, етно, дръм-ен-бейс и ембиънт. Освен Оратница, програмата включва любими изпълнители - Джанго Зе, чийто вокалист Миро Морски ще пристигне от Лондон специално за събитието, новият фънки проект The Groovin’ Pipers, диджеите на HMSU, представени от High Roll и Ogonek, неповторимият Vataff Project и други.

Но ти си това, което ще направи купона наистина запомнящ се. Затова облечи своите парти дрехи, вземи приятелите си и заповядай в Mixtape 5 на 31 декември, приканиха организаторите "Фюжън Ембаси".

Защото новата 2018-та може да е такава, каквато искаш да е. Защото ти може да бъдеш това, което искаш да си. Промени бъдещето, за да напишеш историята, която искаш за себе си. Създай света, в който искаш да живееш. Защото ти си ключът. Ти си решението. Ти си отговорът.

ТИ СИ на ход!

► Покани 4 свои приятели и се възползвай от офертата 4+1 за групов билет.
► Повече за събитието:

https://www.facebook.com/ events/966395313507690

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички