Fun Lovin Criminals и Chuck Billy фронтално по Фрактура


Fun Lovin Criminals и Chuck Billy фронтално по Фрактура

3455

Премиера на новите клипове на Machine Head, Saxon, Terror Universal и Iced Earth предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат Fun Lovin’ Criminals (на снимката), а родната банда Ophan ще бъде представена с интервю. Както MySound.bg вече огласи, то дава старт на съвместната инициатива на предаването и PartyTr1p Br0s. Сред акцентите в изданието са концерт на The Rolling Stones и репортаж от немския Hurricane Fest 2017. Освен това ще си припомним какви истории разказa Chuck Billy (Testament) за родните фенове.    

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Guano Apes, Soil ще правят кавър на David Spencer Group, класическото парче ще бъде нa Sex Pistols, в Exotic ще бъдат представени Die/May, a в рубриката Live Archive ще си припомним кадри от гостуването на Behemoth в България през 2007. Клипове и концертни изпълнения на Ensiferum, Testament и Hundred Suns също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.    

Още - на: www.facebook.com
"Фрактурa

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички