Да хвърлим операта в джаза в Sofia Live Club


Да хвърлим операта в джаза в Sofia Live Club

4433

Неустоимата Милица, заедно с верните ѝ партньори в "музикалните престъпления"  - превъзходните музиканти от Михаил Йосифов секстет, се качват на сцената на Sofia Live Club за атрактивния концерт-спектакъл "Да хвърлим операта в джаза"  на 22 февруари, четвъртък. Оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин. Милица и момчетата от секстета наскоро записаха някои от композициите, които ще прозвучат на 22 февруари. Албумът "Да хвърлим операта в джаза" се задава на музикалния хоризонт. Концертът е със специалното участие на Мартин Ташев – тромпет и Васил Спасов – пиано.
 Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев 
Освен с любимите ѝ музиканти от Михаил Йосифов секстет, Милица продължава да радва публиката и с "Титанично" -  музикален стендъп спектакъл, в който тя и няколко от членовете в секстета пеят и свирят до последен дъх на кораба "Титаник", както и заедно с нейния колега Филип Аврамов участва в концерта "Оскарите в музиката с Плевенската филхармония". Любителите на театъра могат да се насладят на Милица в пиесите "Секс за първи път" и "Брачни безумия". 
Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформя днешния образ на джаза в България. Формацията поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид. Изпълнението на Милица на арията "Кралицата на нощта" ("Вълшебната флейта", В. А. Моцарт) е включена в албума на Михаил Йосифов секстет "Счупени прозорци". 
Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева. Снимка: София Вълкова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички