Над 1 200 000 гледаха Гласът на България 5


Над 1 200 000 гледаха Гласът на България 5

3406

Петият сезон на "Гласът на България" започна с грандиозно шоу по bTV в неделя вечер.

Още първото изпълнение предизвика спорове между треньорите Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, които направиха невъзможното, за да привлекат Никола Чочев в отбора си. Той откри сезона с въздействаща версия на песента на Васил Найденов "Седем пъти".   
 
По данни на ГАРБ над 1 200 000 зрители са проследили българското издание на най-обичания световен музикален формат, което му отрежда място на категоричен лидер в българския ефир в този времеви интервал, известиха от bTV. Оспорваната надпревара между треньори и участници и още по-качествената музика този сезон са причина повече млади зрители да изберат "Гласът на България" 5 спрямо предишните издания на формата. Шоуто е абсолютен фаворит сред 49% от всички на възраст между 18 и 34 г. и близо 45% от зрителите между 18 и 49 години. Пикът на зрителския интерес в неделя вечер е бил малко преди 21.00 ч., когато над 1 350 000 са наблюдавали старта на новия сезон.

Още с първия си епизод, той даде заявка, че ще се превърне във феномен, след като на сцената се изявиха уникални музикални таланти. 23-годишната Оливия Николова, за която това е втори опит в същото риалити, изненада и впечатли треньорите с авторска интерпретация на парчето на Дара "Недей". След импровизирания "договор", който Графа ѝ предложи още на кастингите на тъмно, младата изпълнителка реши, че иска да се състезава именно в неговия отбор.

Със силен емоционален заряд в изпълнение на "Skin" на Rag'n'Bone Man, талантливият Рафаел Пашамов си осигури място напред в надпреварата в отбора на Иван Лечев. Пред зрителите той разкри, че не е виждал майка си, която живее в Москва от 5 години. Певецът не успя и да сдържи сълзите си, след като екипът на "Гласът на България" му предостави видеопослание от неговата майка, която му засвидетелства подкрепата и обичта си. За първи път в това риалити се появи и трио. За няколко секунди момичетата от Тринити успяха да накарат треньорите да натиснат червените бутони пред себе си. Тe избраха да се доверят на Иван Лечев, който уверено им съобщи, че ги вижда на финала на шоуто.

Грандиозен завършек постави рускинята Анастасия Белявская (на снимката) с оригинална интерпретация на легендарния хит на Queen "I Want Тo Break Free". "Ти си чудовищно добра", емоционално заяви Камелия, а Поли Генова беше категорична - Анастасия може да бъде тазгодишният победител в "Гласът на България".

Петият сезон на риалитито ще се излъчва по bTV всяка неделя от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички